Megyei tűzoltóverseny 2012

A megye tűzoltó csapatai versengtek

Földalatti és földfeletti tűzcsapszerelésben, kismotoros- vagy gépjárműfecskendő szerelésben, illetve 7×55 méteres váltófutásban versenyeztek egymással Tolna megye önkormányzati tűzoltóságainak, illetve önkéntes tűzoltó egyesületeinek csapatai nemrégiben.

A huszonnyolc alakulat különböző kategóriákban – felnőtt férfi és női, ifjúsági férfi és fiú, valamint diák fiú és leány – bizonyították rátermettségüket.

A Bonyhádi Tűzoltó Egyesület által 1996-ban alapított vándorserleget a gépjárműfecskendő szerelés versenyszámban első helyezést elérő Bonyhád ÖTE csapata vehette át Tóth Ferenc kormánymegbízottól.

A megmérettetés legidősebb és legfiatalabb versenyzőjét egyaránt a Zomba ÖTE adta, mindketten különdíjat kaptak. Érdekesség, hogy a bátaszéki és a bölcskei ifjúsági tűzoltó rajok CTIF, vagyis nemzetközi szabályok szerinti tűzoltóverseny pályán mérték össze tudásukat, ahol a csapatmunka és fegyelmezettség még inkább számít.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség részéről emléklappal köszönték meg a szervezést a Bátaszék Önkormányzati Tűzoltóságnak és a Bátaszék Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek.

A Bonyhád ÖTE ifjúsági csapata földalatti tűzcsapszerelés kategóriában első helyezést ért el.

TEOL.hu

Kategória: Egyéb | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s